Anmäl dig till seminarium om rekrytering den 16 november

Vässa din rekrytering med ISO 10667

Dags för uppdatering av ISO standarden för ”Bedömningstjänster i arbetslivet”, SS-ISO 10667 del 1 & 2. Det har nu gått några år sedan jag och många andra arbetade intensivt för att internationellt föra fram argument för att standardisera urvalsprocessen. Den starkaste drivkraften för mitt engangemang för detta arbete var att förändra rekryteringsbranschen.

Jag är inte nöjd med arbetet 100%, även om en del organisationer förändrat urvalsprocessen enligt denna ISO standard och många upphandlingar idag lutar sig mot ISO10667. Det är därför dags att se över hur vi kan förändra standarden så den får full verkningskraft.

Vill DU vara med och påverka innehållet och/eller bara lära dig mer om standarden och träffa mig och andra experter inom området så anmäl dig idag?

Jag kommer ge dig en uppdatering om den internationella utvecklingen inom bedömningar och hur ISO 10667 bäst kan användas? Boka in den 16 november NU.

ANMÄL DIG HÄR

Registrering och kaffe kl 8:30, programmet är mellan 9:00-10:30. Sista anmälningsdag onsdagen den 14 november (men anmäl dig idag för att säkra din plats).

Agenda den 16 november

ISO 10667Anders Sjöberg, docent i psykologi Stockholms Universitet

  • Beskrivning ISO 10667
  • Att arbeta enligt ISO 10667 i rekrytering och urval
  • Fördelar att certifiera bedömningsprocessen
  • Uppdatering och revidering av ISO 10667 (Varför då?)
  • Fördelar att delta i revideringen av ISO 10667

SIS & ISOHelene Edmark & Lars Bonnevier, SIS

  • Presentation SIS och ISO
  • Kort om hur arbetet går till
  • Förutsättningarna för att delta

Har du några frågor kontakta Helene Edmark

Läs mer om arbetet i TK 562

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.