Psychometrics på testkonferens. Idag startar en av världens största konferenser avseende psykologiska test

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

The 8th Conference of the International Test Commission will take place in Amsterdam, The Netherlands. 3-5 July 2012. The conference will be held at the Royal Tropical Institute (Koninklijk Instituut van de Tropen) in Amsterdam.

What is the International Test Commission?
The International Test Commission (ITC) is an “Association of national psychological associations, test commissions, publishers and other organizations committed to promoting effective testing and assessment policies and to the proper development, evaluation and uses of educational and psychological instruments.” (ITC Directory, 2001). The International Test Commission (ITC) facilitates the exchange of information among members and stimulates their cooperation on problems related to the construction, distribution, and use of psychological tests and other psychodiagnostic tools. To achieve these goals the ITC organizes international meetings and discussions, promotes the publication of relevant information by means of its own and other scientific outlets, and stimulates international cooperation on research projects relevant to a scientifically and ethically sound use of tests.

More information
For more information about the conference, www.conference.intestcom.org

Jag kommer rapportera om det dyker upp något intressant.

Anders Sjöberg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.