Aspiranza sertifisert av DNV Business Assurance

Aspiranza_R_ORIG

Som det første rekrutteringsselskapet i verden ble Aspiranza den 19. mars 2013 sertifisert av DNV Business Assurance etter den nylig lanserte standarden ISO 10667 Levering av vurderingstjenester – Prosedyrer og metoder for vurdering av personer i arbeids- og organisasjonsmessig sammenheng. I praksis betyr dette at Aspiranzas rekrutteringsprosess; Spesifikasjon, Søk, Seleksjon og Støtte/Oppfølging har blitt sertifisert av DNV.

Les videre

Aspiranza homepage

 

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.