Professor Scott Highhouse från Bowling Green State University, intervjuad av Maria Åkerlund

Scott föreläserProfessor Scott Highhouse från Bowling Green State University, en av de främsta forskarna i världen inom urval och beslutsfattande, var i Stockholm i december för att opponera på en avhandling på Stockholms universitet. Maria Åkerlund, träffar professor Highhouse för en intervju strax före hans föreläsning om evidensbaserat urval.

Läs hela intervjun på Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB

Läs mer om Evidensbaserat urval™

ebu1

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.