SIOP 2014 startar

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

SIOP logga2Imorgon startar SIOP, världens främsta konferens avseende bedömningstjänster i arbetslivet. På plats är mina kollegor Henrysson & Åkerlund, Sjöberg kommer bevaka det på hemmaplan med kommentarer om nya forskningsfynd. Twitter från Henrysson & Åkerlund kan ni följa på vår hemsida. Själv kommer jag särskilt intressera mig för nya rön inom personlighetstestning avseende psykopatiska drag och kontextualiserade personlighetstest. Nya spännande resultat om personlighetsfaktorn målmedvetenhet kommer att presenteras de närmaste dagarna. Psychometrics kommer också bevaka situationsbaserade test som verkar vara av intresse på den svenska testmarknaden, och naturligtvis nya rön som om intelligenstestning. Vi hörs snart.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.