Nu är det dags att anmäla sig till Testdagen 2015

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

testdagen2I år (onsdag nästa vecka) missar jag tyvärr Testdagen på grund av andra spännande uppdrag (som jag återkommer till). Som vanligt är det IHPU/STP och Sveriges HR Förening som anordnar Testdagen. Ett intressant innehåll där en av höjdarna är Annika Lantz Friedrich. Hon kommer att prata om att det finns betydande stöd i forskningen för att effektivt lagarbete kan skapa positiva effekter för individ, team, organisation och trigga organisatoriskt lärande som är nödvändigt för innovation och utveckling. Men hur skapas då ett effektivt lagarbete? Annika, som är professor vid Stockholms universitet,  kommer presentera en modell över effektivt lagarbete som ger en ram för rekryteringsprocessen och teamutveckling.

Förutom detta kommer Eva Bergvall (Ansvarig STP) och Andreas Kolstø (Ansvarig, DNV-GL Norge/Sverige) att berätta om att STP:s testanvändarcertifikat kommer i fortsättningen att vara ett “European Test User Certificate”. I december 2014 godkändes detta av EFPA (den europeiska psykologförbundet). Vi kommer att beskriva vad det innebär för nya och gamla testanvändare. Detta betyder att alla som idag har ett certifikat i STP:s namn bör gå på detta seminarium. Andreas kommer också presentera DNV-GL som i framtiden kommer genomföra Testgranskningar på den svenska marknaden. Spännande då det är flera test som är på gång att bli granskade både i Norge och Sverige.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.