Framtidens rekrytering

Idag föreläste jag 1 timme om framtidens rekrytering på Stockholms universitet. Många har hört av sig från både Norge och Sverige som inte kunde delta på plats idag, därför spelade jag in dagens föreläsning. 

Framtidens Rekrytering 2017-04-26 from Anders Sjöberg on Vimeo.

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.