Kan man lita på certifierade tester? Kom och lyssna

Anders SjöbergUrvalsbeslutSkriv en kommentar

Frukostseminarium – Lär dig skilja på bra och dåliga test.

Testmarknaden är en djungel med lika många testutvecklingsfilosofier och verktyg som det finns leverantörer. Men vad är egentligen skillnaden på ett ”bra” och ett ”dåligt” arbetspsykologiskt test? Och vilka internationella certifikat hjälper dig att välja pålitliga, reliabla och valida Verktyg!

Den Norske Veritas (DNV) utgör det starkaste certifierings och utvärderingsinstitutet för arbetspsykologiska testverktyg på den Nordiska marknaden och tillsammans med Assessio bjuder vi nu in till ett frukostseminarie som låter dig få en bättre bild av hur certifiering går till, vilka krav det ställer på utvecklingsprocessen och vad det betyder för framtidens arbetspsykologiska testmarknad.

Under seminariet får du inte bara en bild av hur du ska tänka och förstå standards och certifieringar – Du får även en ingående bild i testutvecklignsprocessen och hur testverktyg byggs upp för att möta kravnivåer och leverera sitt värde av Anders Sjöberg, docent på Stockholms Universitet och en av Sveriges mest kända testutvecklare, internationellt renommerad i utveckling av teststandards. Dessutom lär du dig vilka frågor du ska ställa kring ett tests kvalitéer – För räcker verkligen certifieringen som garanti för att ”alla testverktyg blir ungefär likadana”?

Varmt välkommen till ett seminarie som stärker din kompetens och förståelse för några av HR:s kraftfullaste verktyg!

Deltagande:

  • Anita-Marie Hansen, DNV
  • Li Jacobseen Hammer, DNV
  • Anders Sjöberg, Stockholms Universitet

Plats: Östermalmsgatan 87E, Stockholm
Tid: Torsdag 7 december, klockan 9:00-10:30 (Frukost serveras från 8:30)
Pris: Inträdet är fritt men antalet platser är begränsat – så anmäl dig så snart som möjligt.

ANMÄL DIG HÄR

Dela detta inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.