Gott Nytt År

Anders SjöbergUrvalsbeslutSkriv en kommentar

Som ni ser ökar antal besökare varje år. När jag startade denna blogg trodde jag inte att många skulle vara intresserade, så det känns så roligt att så många följer mina inlägg. Mitt mål har alltid varit att föra fram det senaste inom forskningen, och det ser ut att vara lyckat. Dock är det en hel del arbete kvar för att rekryteringsbranschen ska ta till sig forskningen, därför kommer jag fortsätta att skriva om evidensbaserad kunskap under 2018, en hel del spännande forskning är på gång.

Ha en trevlig Nyårsafton så hörs vi nästa år.

Anders Sjöberg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.