Assessment Engine. En evidensbaserad testprocess.

Anders SjöbergUrvalsbeslutSkriv en kommentar

Jag har utvecklat och anpassat psykologiska test sedan 1998. Några perioder mellan 2000-2010 var ytterst produktiva eftersom jag hade ynnesten att jobba med duktiga och trevliga kollegor som idag arbetar på Hogrefe och Pearson Assessment. Nu är jag med i ett nytt dreamteam, med personer som har helt unik kompetens inom både testutveckling och IT. Tack vare decennier av samlad erfarenhet och ett väldigt tight samarbete har vi på kort tid lagt grunden för en helt ny plattform, där kommer vi publicera test, alla vetenskapligt säkrade och med tillhörande manualer.

Psychometrics Sweden: Powered by <codescale>

Istället för att fokusera på vad som ska mätas kommer vi fokusera på vad du vill förutsäga eller beskriva. Vi kommer använda oss av evidensbaserade algoritmer som på maximalt sätt kombinerar den kompletta informationen från varje beståndsdel av personens resultat för att förutsäga tex arbetsprestation, engangemang, kontraproduktivt beteende, ledarskap, team prestation, säkerhetsbeteende, entreprenörskap och sälj/service prestation, naturligtvis med tillhörande beskrivningar, OCH garanterat utan magkänsla.

Som läsare av denna blogg erbjuder jag er en första titt på Assessment Engine, du kan vara en del av testutvecklingen genom att genomföra vårt nya Talserie test genom att klicka på nedan länk. Kom ihåg att göra ditt bästa, det har betydelse för hur bra Assessment Engine blir. (Vi rekommenderar att du besvarar uppgifterna på dator eller liknande, EJ PÅ MOBILTELEFON).

https://trial.assessmentengine.se

De svar du lämnar är anonyma. All information behandlas och sammanställs på gruppnivå och kan inte härledas till dig som person. Du får återkoppling på ditt resultat direkt på skärmen efter avslutad testning. Resultatet presenteras som under genomsnittet / genomsnittligt / över genomsnittet. Uppgifterna kommer att kräva din fulla uppmärksamhet så se till att du kan arbeta ostört i minst 20 minuter framåt (det går inte att pausa eller återuppta arbetet med uppgifterna vid en senare tidpunkt).

Dela detta inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.