Nu kan du följa inlägg på Psychometrics direkt i din mobiltelefon

Psychometrics kommer kontinuerligt uppdateras med senaste forskningsnyheter avseende bedömningstjänster i arbetslivet. 

Genom att anmäla dig till höger kan du nu följa alla inlägg på Psychometrics direkt i din mobiltelefon. Varje nytt inlägg skickas direkt till alla som anmäler sig. Psychometrics kommer kontinuerligt uppdateras med senaste forskningsnyheter avseende bedömningstjänster i arbetslivet. 

Anders

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.