Robert Hogan i Stockholm den 17 juni

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

HoganRobert Hogan är en av världens mest kända forskare på personlighet, ledarskap och effektivitet i organisationer. Han doktorerade vid University of California Berkeley, och har arbetat på flera prestigefyllda universitet. Dr Hogan har byggt upp och leder fortfarande Hogan Assessment Systems, ett globalt forskningsinstitut och testleverantör.

Assessio anordnar en exklusiv konferens för dig som är Hogananvändare men även för dig som är intresserad av personlighetstester. Den 17 juni får du möjligheten att träffa Dr. Robert Hogan och ett par av hans kollegor från huvudkontoret i Tulsa, USA.

Under en hel dag kommer du att få ta del av det bästa som Hogan kan erbjuda dig och ditt företag. Du kommer att få ta del av nyheter, nya rapporter och den världsledande forskning som Hogan representerar.

Läs mer här

Robert Hogan om Ledarskap

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.