Robert Hogan i Stockholm den 17 juni

HoganRobert Hogan är en av världens mest kända forskare på personlighet, ledarskap och effektivitet i organisationer. Han doktorerade vid University of California Berkeley, och har arbetat på flera prestigefyllda universitet. Dr Hogan har byggt upp och leder fortfarande Hogan Assessment Systems, ett globalt forskningsinstitut och testleverantör.

Assessio anordnar en exklusiv konferens för dig som är Hogananvändare men även för dig som är intresserad av personlighetstester. Den 17 juni får du möjligheten att träffa Dr. Robert Hogan och ett par av hans kollegor från huvudkontoret i Tulsa, USA.

Under en hel dag kommer du att få ta del av det bästa som Hogan kan erbjuda dig och ditt företag. Du kommer att få ta del av nyheter, nya rapporter och den världsledande forskning som Hogan representerar.

Läs mer här

Robert Hogan om Ledarskap

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.