Goda nyheter, presentation på SIOP accepterad

SIOP 2016

Nästa år kommer SIOP (världens största och bästa konferens för organisationspsykologi) hållas i Anaheim, California i april. Idag kom ett glädjande besked att jag tillsammans med Sofia Sjöberg får presentera forskning om Evidensbaserat urval.  

67-23 The Utility Gain of Leaving Professional Judgment Out of Prediction

Authors: Sofia Sjoberg (Assessio), Anders Sjoberg (Stockholm University)
April 14, 2016 from 2:00 PM to 3:00 PM, Room Ballroom A-E
Congratulations! Your submission has been accepted for presentation at the 2016 SIOP Annual Conference in Anaheim. Thank you for submitting your excellent proposal to SIOP and contributing to what looks to be an outstanding program. I look forward to seeing you in Anaheim!

Best Regards,

Scott Tonidandel
Program Chair, SIOP 2016
program@siop.org

 

 

 

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.