Skänk en slant till Rädda barnen och bidra till forskning om personlighet? 


Just nu söker vi deltagare till ett forskningsprojekt om personlighet vid Uppsala och Stockholms universitet. Deltagandet sker genom att besvara två frågeformulär som sammanlagt tar ca 40 minuter att genomföra. Inte nog med att du bidrar till forskning så får du som tack för medverkan en skriftlig återkoppling om din personlighet från ett kvalitetssäkrat internationellt personlighetstest.

Som tack för din medverkan skänks 50 kronor till Rädda Barnen.

 

 

 

Frågeformulären besvaras online och kräver inga förkunskaper. Som tack för medverkan får du en övergripande återkoppling om din personlighet i form av en skriftlig rapport direkt efter du genomfört testet. Återkopplingen kan användas i utvecklande syfte inför framtida yrkesliv eller för att öka din självinsikt.

Är du intresserad och vill medverka?

Maila Alex Tidgård och märk mailet ”Uppsats”:

alex.tidgard@assessio.se

Naturligtvis kommer forskningsresultatet att publiceras här på psychometrics.se under hösten 2017.

Observera. All data kommer att avidentifieras innan dataanalys och kommer inte kunna spåras till någon enskild individ. All data behandlas på gruppnivå.

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.