Vill du delta i ett forskningsprojekt?

Just nu söker vi deltagare till ett forskningsprojekt om personlighet vid Stockholms universitet. Studien syftar till att undersöka en självskattningsskala som mäter personlighetsfungerande. Den svenska översättningen av skalan har inte tidigare undersökts. Att se hur ett stort antal personer svarar på formuläret ger därför viktig information om dess användbarhet.

Webbenkäten består av tre korta frågeformulär som handlar om hur du fungerar i vardagen, hur du mår och hur du upplever tillvaron. Sammanlagt tar det endast 5-10 minuter att besvara alla frågor.

Datainsamling sker naturligtvis anonymt och all data behandlas på gruppnivå. Eftersom det är helt nya frågor kan vi inte ge dig återkoppling på ditt resultat. Studiens resultat kan komma att publiceras i en forskningsartikel. Om studiens resultat uppfyller vetenskapliga höga krav på kvalitetssäkring av psykologisk testning kommer skalan att användas i viktigt utredningsarbete av legitimerade psykologer.

Vidare information finns på nedan länk. Om du har några frågor och/eller om du vill ta del av resultatet efter att det publicerats kan du höra av dig till jonna.eklund@gmail.com eller till anders.sjoberg@psychology.su.se

För deltagande klicka HÄR

Tack för din medverkan!

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.