Psychometrics Sweden: Better Decisions through Research

AndersEfter en intensiv vår och sommar med många presentationer på kongresser och konferenser (se nedan) tar jag nu en efterlängtad paus. Det har diskuterats ISO, teststandards, testanvändning, rättvisa i organisationer, arbetstrivsel, personlighet och framtidens testutveckling. Vill tacka alla kollegor som gjort det möjligt att förmedla evidensbaserad information till många människor runt om i världen.

Tusen tack till alla ni som läst (10 500 klick sedan januari!), lyssnat och diskuterat.

Sara Anders LenaTrevlig semester

Anders Sjöberg

Panel diskussioner

Sjöberg, A. (2013). Panel Discussion. ISO 10667: A standard for assessment in work and organizational Settings. Presented at the 27nd Annual Convention of the Society of Industrial and Organizational Psychology, Houston. April 26–28.

Sjöberg, A (2013). Development and implementation of test user standards in europe. Session Chair: Dave Bartram. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Sjöberg, A. (2013). International panel on differences in worldwide selection practices: the impact of an international standard on assessment Session Chair: Dave Bartram. Presented at the 28nd Annual Convention of the Society of Industrial and Organizational Psychology, Hoston. April 26–28.

Sandahl o AndersSjöberg, A (2013). Practical Discussion About ISO 10667: Procedures and Methods to Assess People in Work and Organizational Settings. Session Chair: Anders Sjöberg. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Muntliga presentationer

Sjöberg, A (2013). Framtiden testutveckling är redan här. Presented at Testdagen, Stockholm, Sweden, May 22-25, 2013.

Sjöberg, A (2013). Advantages and disadvantages for the existence of two test review systems in the same country. In Session: The Impact of International Guidelines on National Practice. Session Chair: Harald Ackerschott. Presented at the 16th EAWOP Congress, Münster, Germany, May 22-25, 2013.

Sjöberg, A (2013). The Revision of the EFPA Test Review Guidelines and Implications for Review Internationalization. Session Chair: Jose Muñiz. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Sjöberg, A (2013). The Revision of the EFPA Test Review Guidelines and Implications for Review Internationalization. Session Chair: Jose Muñiz,. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Posters

Lindevall, T, Sjöberg, A., & Sverke, M. (2013). Person-organization fit: effects of pay justice on employee organizational commitment, job satisfaction and intention to remain in the organization. Presented at the 16th EAWOP Congress, Münster, Germany. May 22-25, 2013.

Sjöberg, A., Hellgren, J. (2013). I Can’t Get No Job Satisfaction: a Growth Modeling Approach Studying the Neuroticism—Job Satisfaction Relationship. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Round table discussion

Sjöberg, A (2013). Interpretation of psychological test data: implementation of the mechanical approach in practice. Session Chairs: Sofia Sjöberg & Anders Sjöberg. Presented at the 13th ECP Congress, Stockholm, July 9-12, 2013.

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.