Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB anordnar SIOP-safari!

SIOPDen 15 – 17 maj 2014 anordnar Society for Industrial and Organizational Psychology, SIOP, den 29:de årliga SIOP-konferensen i Honolulu, Hawaii. Henrysson, Åkerlund och Sjöberg AB anordnar SIOP-safari för alla som ska delta och som vill förbereda sig, få hjälp att lägga upp ett eget konferensprogram och möjlighet att smälta information och dra slutsatser tillsammans med andra.

Guider på safarin är Sara Henrysson Eidvall och Maria Åkerlund, vana konferensdeltagare och erfarna arbets- och organisationspsykologer.

LÄS MER

Info om hotell

 

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.