Center för ledarutveckling i Göteborg firar tio år med ISO-certifiering, läs intervjun med Eva Bergvall

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

eva2Den tioårsjubilerande kommunala verksamheten Center för ledarutveckling håller hög klass – det har man papper på. I förra veckan kom bekräftelsen på att CLU:s verksamhet blivit ISO-certifierad. Eva Bergvall, chef på Center för Ledarutveckling, var med redan hösten 2003 när CLU etablerades. Göteborgs Stad ville söka vägar att utveckla chefsrollen, men än viktigare: man behövde stöd i rekryteringsprocessen av nya chefer.

KLICKA HÄR för att läsa hela artikeln.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.