Center för ledarutveckling i Göteborg firar tio år med ISO-certifiering, läs intervjun med Eva Bergvall

eva2Den tioårsjubilerande kommunala verksamheten Center för ledarutveckling håller hög klass – det har man papper på. I förra veckan kom bekräftelsen på att CLU:s verksamhet blivit ISO-certifierad. Eva Bergvall, chef på Center för Ledarutveckling, var med redan hösten 2003 när CLU etablerades. Göteborgs Stad ville söka vägar att utveckla chefsrollen, men än viktigare: man behövde stöd i rekryteringsprocessen av nya chefer.

KLICKA HÄR för att läsa hela artikeln.

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.