Fullt till sista plats var det på Henrysson, Åkerlund & Sjöberg ABs urvalsseminarium på Tändstickspalatset

Fullt till sista plats var det på Henrysson, Åkerlund & Sjöberg ABs urvalsseminarium på Tändstickspalatset. Under rubriken State of the art inom urval och personbedömning presenterade fil dr Sofia Sjöberg sin avhandling. Läs mer här och ladda ned presentationerna här.

trash2

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i arbetspsykologi och har lång erfarenhet av bedömningsfrågor och har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders är har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.