Podcasts om arbetspsykolgiska bedömningsmetoder och testanvändning

För några veckor fick jag besök av Nina Hedlund från Bonnier Management 360. Hon ville prata om arbetspsykologisk testning. De blev en hektisk och rolig förmiddag. Nina delade upp intervjun i tre delar, nedan kan du lyssna på resultatet.

För att lyssna klicka här

För att lyssna klicka här

För att lyssna klicka här

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.