30.000 kronor för en chefsrekrytering!? Det stämmer?

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

Toni Ahlström, som ingår i den svenka ISO gruppen, anser att han kan ge dig en träffsäker, rättvis och beprövad rekrytering för 30 000 kronor.

Att det är  möjligt att kapa kostnader för rekryteringar bör alla vara intresserade av, men är det då möjligt att bibehålla (eller kanske öka) träffsäkerheten. Jag vet att det är möjligt, det går att standardisera och på det viset både kapa kostnader och öka träffsäkerheten. Det viktiga, som Toni påpekar, är att rekryteraren inte “besitter en magisk låda, en speciell fingertoppskänsla eller en utvecklad intuition”, bara att rationalisera bort detta ökar validiteten i bedömningen, samt minskar kostnaden. Så betala inte för flummiga kompetensmodeller och en massa ord, fråga istället rekryteraren hur stor sannolikhet är det kandidaten kommer att lycka på jobbet. Om inte rekryteraren kan svara på detta, byt leverantör.

30 000 kronor för detta. TAGET.

Ring Toni 0704 174 000

Anders Sjöberg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.