Uppdatering av O*NET, över 900 kravprofiler

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

Både tid och pengar läggs på att göra kravprofiler vid rekrytering. Ett sätt att spara både tid och pengar är att använda O*NET. O*NET är en gratistjänst där varje kravprofil delas upp i kunskaper och förmågor som krävs för varje yrke i den amerikanska ekonomin.

Forskning pågår ständigt för att uppdatera profiler på O*NET. Nu släpps den nya databasen med över 900 olika yrken, 17.0 database. Att använda O*NET sparar både  tid och pengar för dig som arbetar med kravprofiler och kompetensmodeller. Istället för att subjektivt göra nya kravprofiler för varje ny rekrytering är det bara att söka på O*NET och få fram en färdig kravprofil för din rekrytering, och det bästa är att det är evidensbaserat.

Anders Sjöberg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.