Det senaste inom organisationspsykologi, kolla in SIOP Professional Practice Series

Anders SjöbergOkategoriseradeSkriv en kommentar

Om ni vill uppdatera er kunskap för att bli bättre på organisationspsykologi rekommenderar psychometrics.se att ni tittar närmare på denna bokserie, en av de bästa källorna för att skapa er den absolut senaste kunskapen inom området.

THE PROFESSIONAL PRACTICE SERIESWiley

The Professional Practice Series är sponsrad av The Society for Industrial and Organizational Psychology, Inc. (SIOP). Serien publicerades första gången 1988 för att på ett professionellt sätt sprida god forskning och praktik till olika yrkesgrupper. Professional Practice Serien fokuserar på dessa områden

Praktisk grund på vetenskapliga studier

Översätta organisationspsykologisk vetenskap till praktik genom att ge nua “guidelines”, principer and lärdomar som kan forma och vägleda praktiker. 

Lösa organisatoriska problem.

Dokumentera och visa “industrial and organizational-based practices”.

Stimulera ny research inom området.

Sammanfattningvis

“The volumes seek to inform those interested in practice with guidance, insights and advice on how to apply the concepts, findings, methods, and tools derived from industrial and organizational psychology to solve human-related organizational problems”.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.