Innovationspris delas ut för nytänkande kring Person-Job-Fit – vinn 5000 Euro

Cut-ecut-e har instiftat innovationspriset Theta för att premiera framstående lösningar för att matcha rätt person med rätt tjänst. Nomineringsperioden pågår till och med den 30 Juni 2013. Det kan handla om teknik, projekt, psykometriska lösningar, app eller produkt… om det är innovativt, användbart och dessutom skapar värde har du chansen att vinna 5000 Euro! Såväl forskare och studenter som praktiker och entreprenörer är välkomna att söka. Läs mer och ansök på: www.theta-award.com

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.