Konferenspresentation om lönerättvisa och arbetstrivsel

FALFI dagarna tre har det varit konferens vid psykologiska institutionen i ämnet arbetsvetenskap. Bland mycket annat presenterade jag tillsammans med kollegor en studie avseende lönerättvisa och engangemang på jobbet. Vi har frågat chefer hur bra de är på att hålla lönesamtal och hur medarbetarna uppfatta samma lönesamtal. I en sk poster-presentation nedan kan ni läsa om resultatet.

Person-organization fit: Effects of pay justice on employee organizational commitment, job satisfaction and intention to remain in the organization

Thomas Lindevall, Stockholm UniversityAnders Sjöberg, Stockholm University
Magnus Sverke, Stockholm University & North-West University

Klicka här för att se presentationen i ett större format

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.