Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB

20130827_DB89411_Foto_David_Brohede_smallVi är stolta över att kunna presentera vårt gemensamma företag: Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB. Vi erbjuder tydlig, kunskapsbaserad och utvärderingsbar metodik inom arbets- och organisationspsykologi. Vi vill lyfta fram tre begrepp: evidens, transparens och ansvarsskyldighet. Evidens betyder att allt vi gör ska vila på vetenskaplig grund. Transparens är att vi ska kunna beskriva för uppdragsgivaren vad vi gör och varför vi gör det. Och ansvarsskyldighet innebär att vi lovar inget som vi inte kan hålla.

TILL HEMSIDAN Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Ett stort grattis till den nya, med all sannolikhet framgångsrika firman och en fin hemsida!

    Tony Ullgren

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.