En av världens bästa psykometriker har belönats av KI

trash2The educational council at Medicinska Förening have decided to award this years Mäster award to Petter Gustavsson, who is active at the Psychologists program. The Mäster award is given to a teacher who during a longer period of time have run their teaching in a personal and engaged way, or to a teacher who has initiated and carried out lasting improvements in education and teaching. The award will be presented to Petter at the Lucia ball at MF on the 13th of December! 

Petter2

Congratulations to Mäster of 2014: Petter Gustavsson

Photo: Stefan Zimmerman

 

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.