Presentation om skillnad i integritet mellan nordiska länder

trash 2Igår presenterade jag forskning på EAWOP i Oslo som handlar om mätbara skillnader i integritet mellan länder. Över 100 000 individer har testats med Measuring INTegrity (MINT). Resultatet presenteras nedan. 

 

 

trash2

Publicerat av Anders Sjöberg

Anders Sjöberg är docent i psykologi och har lång erfarenhet av bedömningsmetoder in arbetslivet. Anders har utvecklat psykologiska bedömningssystem som används av både privata och offentliga organisationer. Anders har publicerat böcker och vetenskapliga artiklar inom organisationspsykologi och psykologisk metodutveckling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.